Kutyával a Hortobágyon

Hortobágyi utazásuk során kiskedvencüket is magukkal hozhatják, mivel több lehetőség is nyitva áll a kutyások számára.

Látnivalók Hortobágyon kutyával:

A hortobágyi vásártéren sétálhatnak kedvenceikkel, ahol számos köztéri látnivaló várja az idelátogatókat. Megtekinthetik a Világörökségi emlékművet, számos szobrot, de a méltán híres Kilenclyukú hidat is.

A Hortobágy folyó partján lévő tanösvényen sétálva számos érdekességet tudhatnak meg a folyó élővilágáról. A kalandvágyók csónakba is pattanhatnak kutyusukkal, ahol a halászati eszközökkel és a folyó élővilágával ismerkedhetnek meg.

A Hortobágy-Halastavi Kisvasút is szeretettel várja a kutyával érkezőket. A kisvasútra kutyák csak pórázban és szájkosárral szállhatnak fel, de a végállomáson egy szabadabb sétát is tehetnek a kedvencükkel.

Hortobágy térségének tanösvényei is látogathatóak kutyával. Ezeken akár hosszabb túrákat is tehetnek hűséges barátuk társaságában. A Hortobágy-Halastavi, a Szálkahalmi és az Egyek-pusztakócsi mocsarak bemutatóterület is a kiskedvenc kedvenc helye lesz majd. 

És természetesen a kirándulásból ne maradjon ki a Mátai Ménes sem, ahol bár a pusztai fogatozáson négylábúak nem vehetnek részt, de a ménes területén a kutyát pórázon tartva bárhova szabadon beléphetnek!

Szálláshelyek, ahol szívesen látják kedvencét is:

Vendéglátó helyek, ahol szívesen látják kedvencét is:

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support