Hortobágyi Csárda

Kóstolja meg a pusztában „termett” alapanyagokból készült hagyományos pásztorételek valamelyikét, vagy azok mai igényekhez alkalmazkodó modern változatát!

A régi idők csárdáinak hangulatát őrző épület, a terasz, a tornác adta élményt csak fokozza az élőben élvezhető hangulatos cigányzene is!

 Hortobágyra érkezve kihagyhatatlan a Kilenclyukú híd lábánál épült híres Hortobágyi Csárda, ahol mind a pusztai ízeket kedvelők, mind a kultúrtörténeti értékek iránt fogékony látogatók megtalálják számításukat, hiszen a csárda étterem és múzeum is egyben.

A Hortobágyi Csárdát Debrecen városa 1699-ben a pusztán átvezető ún. Sóút mentén, a Hortobágy folyónál lévő vámszedőhely és postaállomás mellett építtette. Az Alföld leghíresebb, legnagyobb csárdája és egyben Hortobágy legrégibb építménye, mely ahogy a múltban, úgy ma is az utazók és turisták igényeit szolgálja. 

Cím: 4071 Hortobágy, Petőfi tér 1.

További információ: 

www.hortobagyicsarda.eu

Tel.: +36 (52) 589-338, +36 (52) 589-010

E-mail: csarda@hortobagy.eu

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support