Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Mikulás-napi Barango-LÓ a Mátai Ménesben

2021.12.04. @ 09:00 - 16:00

Mikulás-napi Barango-LÓ a Mátai Ménesben
Időpont: 2021. december 4.
Mikulás nap alkalmából a hagyományos Barango-LÓ ünnepre hangolt programjával várjuk a gyerekeket és szüleiket december 4-én a Mátai Ménesben! A nap során együtt kutatunk a nagyszakállú zsákja után, mely telis-tele van ajándékkal a gyerekek számára. A jól ismert Barango-LÓ-s feladatokon – viseletpróba, patkókeresés, lovaglás, látványpatkolás – túl adventi mézeskalács sütéssel, csikósbemutatóval is készülünk!
Különleges program gyerekeknek, felnőtteknek, kis és nagycsaládoknak, a lovas hagyományok iránt érdeklődő, vállalkozó kedvűeknek egyaránt. A program nem csak vidám és tartalmas családi kikapcsolódás, de mindenki számára játékos fejlődés is egyben.
A résztvevők a Nyerges Presszóban található Információs pultnál való jelentkezés után térképes menetlevelet kapnak, melynek állomásaihoz kapcsolódó feladatok teljesítése a cél.
Állomások:
– kocsimúzeum
– sportistálló
-Ménistálló – lóápolási bemutató (maximum 20 fő) 11.00 és 15.00 órakor
– Nyerges presszó
-kovácsműhely – látványpatkolás (maximum 20 fő) 12.00 és 14.00 órakor
– mátai kiserdő
– méneskiállítás – viseletpróba
– lovaglás – gyerekeknek 16 éves korig
-mézeskalács sütés
Időtartam: kb. 3 óra
A részvétel előzetes, írásos regisztrációhoz kötött. Regisztráció: turizmus@hortobagy.eu
Kérjük üzenetében adja meg, családonként hányan érkeznek, milyen korúak a gyerekek és a gyerekek közül hányan szeretnének lovagolni, illetve hogy a délelőtti (9:00-12:00 óráig) vagy a délutáni (12:00-16:00 óráig) turnusra jelentkeznek-e.
Részvételi díj: 3.500 Ft/család (2 felnőtt, 2 gyerek), minden további fő 500 Ft. Mikulás csomag: 500 Ft/gyerek
A rendezvény a mindenkori járványügyi szabályozások szerint kerül megrendezésre, ezért kérjük Önöket, figyeljék ezzel kapcsolatos híradásainkat!

Részletek

Dátum:
2021.12.04.
Időpont:
09:00 - 16:00
Esemény kategória:

Helyszín

Mátai Ménes
Magyarország + Google Térkép
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support