Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Hortobágyi gasztro piknik

2023.07.04. @ 16:30 - 20:00

Egy különleges piknikezésre invitálunk, melynek sajátos hangulatot kölcsönöz az idén 50 éves Hortobágyi Nemzeti Parkban található Hortobágyi Vadaspark: a vadlovak, farkasok, keselyűk és sok más vadállat otthona.
A piknik során a tiszafüredi MARISKA étterem és a HORTOBÁGY ANGUS Kft. jóvoltából a nemzeti park jeles évfordulójára megálmodott „HNP 50 éves” burger készül el szabadtéri látvány konyhánkban, melynek kulcs alapanyaga a Nemzeti Parki Termék védjegyes Angus marhahústermék.
A piknikezéshez a jó hangulatról a Debreceni Martin Brass Nagyrézfúvós Együttes tagjai könnyed, nyáresti fiatalos zenéi, a szervezők, valamint meghívott vendégeink gondoskodnak.
Az eseményt megtiszteli jelenlétével Jancsi Jani hamburgerpápa, Fehér Zsombor a Kerekes Band énekes-frontembere, Dánielfy Gergely énekes, Berecz Pityu a Fonó Budai Zeneház népzenei igazgatója is.
Az esti program során szerepel még a vadaspark állatai közötti séta, látványetetések, vadlószafari a naplementében a nemzeti park terepjárójával.
Ez mind RÁD vár, ha regisztrálsz most!

Ne feledd, a részvétel max. 50  fő 18. életévét betöltött diák számára biztosított (melyet érvényes diákigazolvánnyal kell hitelt érdemlően igazolni belépés előtt), és a kedvezményes regisztrációs jegy megvásárlásával tudod  helyedet biztosítani!

JEGYVÁSÁRLÁS ITT!

 

A regisztrációs díj magába foglalja a programot 17.00-21.00 óra között, valamint a Hortobágy50 hamburger piknik vacsorát, de az italfogyasztást nem. Ital a Vadló Büfé kínálatából a’la cart módon biztosított!
A rendezvényre italt behozni TILOS! (a büfé árai mérsékeltek)

A rendezvény időpontja: 2023. július 4. (kedd)
A rendezvény helyszíne, és megközelítése: A Hortobágyi Vadaspark, ahová a vendégeket a Pusztai Állatpark parkolójából a nemzeti park járművével szállítjuk be. Saját járművel kizárt a megközelítés!
Érkezés: 16.30-17.00 között, a beszállítás folyamatosan történik érkezési sorrendben, kisebb csoportokban elektromos kisbusszal.
A buszra történő felszállás előtt a jogosultság igazolása feltétel!

GDPR – FELTÉTEL
A rendezvényen a Hortobágy50 Burger sajtófotózására és videoklip készítésére is sor kerül, ezért a résztvevők kifejezetten hozzájárulásukat adják a kép és hangfelvételek készítésére, az elkészült kampányanyagokban való szerepléséhez.

Részletek

Dátum:
2023.07.04.
Időpont:
16:30 - 20:00

Szervező

Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság

Helyszín

Hortobágyi Vadaspark
Malomháza
Hortobágy, Magyarország
+ Google Térkép
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support